Bescherm je bedrijfswagen met een omniumverzekering

Een bedrijfswagen is voor veel werknemers een extralegaal voordeel. Deze wordt meestal aangekocht via een leasingcontract, waardoor de wagen vaak splinternieuw is. Helaas kan ook een nieuwe auto schade lijden. Denk maar aan een paaltje dat geraakt wordt tijdens het achteruitrijden of beschadiging na een poging tot diefstal. Een  Omniumverzekering dekt alle schade aan je nieuwe auto, ook wanneer jij in de fout gaat.

Vraag een offerte

Een omniumverzekering dekt alle schade

Zowel tijdens de werkuren als bij privégebruik is het verkeer nooit vrij van gevaar. Een
omniumverzekering biedt je de garantie dat alle schade verzekerd is, ongeacht de oorzaak. Maar
waartegen ben je precies verzekerd bij het afsluiten van een omniumverzekering?

  • Diefstal
  • Brand
  • Glasbreuk
  • Aanrijding met dieren
  • Storm- en hagelschade
  • Vandalisme
  • Schade aan je eigen wagen

Kies jouw geschikte formule.

Meestal bieden verzekeringsmaatschappijen verschillende formules aan.
Een volledige omniumverzekering dekt alle schadegevallen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Contacteer ons

Krijg sneller je geld terug

Een omniumverzekering wordt afgesloten bovenop een autoverzekering. Je betaalt dus meer voor de verzekering van je auto, maar een omniumverzekering kent dan ook enkel voordelen. Een omniumverzekering biedt immers niet alleen de beste dekking voor schade aan je auto, daarnaast word je ook sneller vergoed voor geleden schade. Is het ongeval gebeurd in het buitenland? Dan krijg je sneller je vergoeding dan wanneer je geen polis afsluit. En ook wanneer het niet duidelijk is wie 
aansprakelijk is voor het ongeval, zie je sneller je geld terug.

Materiële schade

Loop je zelf materiële schade op aan je auto? De omniumverzekering dekt het. Ook de lichamelijke en materiële schade die de tegenpartij lijdt, wordt vergoed. Daarnaast krijg je een grotere vergoeding tijdens de eerste vijf jaar bij total loss van je auto als je niet zelf aansprakelijk bent. Tot slot ben je ook verzekerd als je auto total loss is, maar je leasingcontract nog steeds doorloopt. Het contract wordt dan automatisch stopgezet, dankzij de omniumverzekering.

 

Verzeker je wagen en bescherm je portemonnee

Ook jouw wagen komt in aanmerking voor een omniumverzekering op maat. Jouw verzekeringsmakelaar kan je alles vertellen over de verschillende opties.

Contacteer ons